Тендер на інженерно-вишукувальні роботи

На виконання інженерно вишукувальних робіт з обстеження та технічної експертизи будівель на дахах яких планується монтаж сонячних електростанції кооперативу «Сонячне місто» в м. Славутич оголошується відкритий тендер для визначення підрядної організації.

Технічна експертиза будівель проводиться з метою виявлення фактичного технічного стану будівельних конструкцій, визначення дійсної несучої здатності конструктивних елементів з урахуванням діючих навантажень.

Підставою для технічної діагностики будівель є збільшення експлуатаційних навантажень і впливів на конструкції, що будуть спричиненні додатковим статичним навантаженням від підтримуючої системи монтажних конструкцій для фіксації фотоелектричних модулів (ФЕМ) сонячної електростанції, що проектується. Баластні система кріплення, на основі яких планується кріплення ФЕМ дозволяє встановлювати фотоелектричні модулі на пласких дахах та компенсувати кут покрівлі на базі існуючого кута нахилу. Баластна система кріплення не пошкоджує основний гідроізоляційний килим, зберігає цілісність покрівлі, так як вона не прикріплюється до самого даху.

Терміни

Тендер триватиме до кінця доби середи 13 лютого.

Вимоги

Вимоги до фахівців та організацій:

  • Виконавець повинен мати у своєму штаті персонал з відповідним досвідом у проведенні даних робіт;
  • Виконавець повинен мати у своєму штаті персонал з діючим відповідним кваліфікаційним сертифікатом інженера проектувальника в частині «забезпечення механічного опору та стійкості»;
  • Інженерно вишукування та розрахунки виконати відповідно до вимог діючих нормативних документів.

Детальне технічне завдання надаються по запиту,  що подається із використанням форми для запитів нижче.

Форма для запиту на отримання детального ТЗ

Вкажіть, будь ласка, чи є у Вашої організації досвід проведення подібних робіт та необхідні сертифікати.

Залишити відповідь

Scroll to top