«Сонячне Місто» на Soloma Fest!

14-15 вересня на Soloma Fest будемо розповідати  про те, як можна стати співвласником сонячної станції, особливість роботи «Сонячного Міста» і енергетичних кооперативів в принципі, а ще – покажемо сонячні панелі і як вони працюють.

14 вересня о 17:20 голова кооперативу Андрій Зінченко виступить на Форумі локального розвитку, який відбудеться в межах фестивалю, та розкаже як повторити досвід нашого кооперативу у Солом’янському районі.

Адже одна з особливостей енергетичних кооперативів полягає в їх універсальності. Такі кооперативи існують в усьому світі і їх можна використовувати абсолютно по-різному: як для створення сонячних електростанцій, вітряних станцій, біогазових установок тощо.

Форум відбудеться 14 вересня у VD MAIS (вул. Михайла Донця, 6) – вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

15 вересня наш технічний інженер Віктор Хоменко покаже і розкаже як працюють сонячні панелі, а команда кооперативу розкаже про особливості роботи енергетичних кооперативів та «Сонячного Міста».

На другий день нас можна зустріти на стадіоні НАУ (пр. Комарова, 1).

Форум локального розвитку

Форум об’єднає 100 активних жителів Києва та Солом’янського району, щоб об вони обмінялися досвідом реалізації власних проектів та презентували інструменти розвитку громад.

Тут вперше буде презентовано концепцію децентрацізації Києва та нового «Закону про столицю». Спільно з народними депутатами учасники форуму зможуть обговорити реформу децентралізації в столиці та роль громад у новій моделі управління Києвом.

На форумі виступлять ініціатори міських проектів Києва та Варшави. На панельних дискусіях чиновники та громадські активісти спілкуватимуться про Громадський бюджет, ОСББ, містобудування, комфортний міський простір та освітні проекти.

Scroll to top