Підготували дахи для монтажу сонячних електростанцій

Поки фотовольтаїчні модулі їдуть у Славутич, ми зробили точковий ремонт даху БК «Енергія» – одного з дахів, на якому буде встановлено сонячну електростанцію. Зокрема, замінили поламані флюгарки (захисні пристрої тепловентиляційних каналів). Наразі ремонт перевіряє спеціаліст з технічного нагляду, найнятий кооперативом для забезпечення відповідності процесу монтажу будівельним нормам та найкращим практикам будівництва.

Це важлива частина роботи перед початком монтажу сонячних електростанції,  адже підготовка даху дозволяє якісно та з мінімальними ризиками провести монтаж сонячних електростанцій.

Такий вигляд мають основи поламаних флюгарок, які ми замінили в процесі підготовки даху

Основи поламаних флюгарок, які ми замінили в процесі підготовки даху

Нова флюгарка в процесі встановлення

Такий вигляд мають нові флюгарки з нанесеною гідроізоляцією

Після прибуття фотовольтаїчних модулів (сонячних панелей), команда «Сонячного Міста» розпочне монтаж першої сонячної електростанції потужністю 40 кВт на даху універсаму «Мінськ». Всього муніципальний енергетичний кооператив «Сонячне Місто» планує запустити три дахові електростанції загальною потужністю 200 кВт.

За час краудфандингової кампанії, ми залучили 65 нових членів кооперативу, які стали співвласниками сонячних електростанції. Інвестуйте у «Сонячне Місто» та заробляйте на виробництві «зеленої» електроенергії.

Scroll to top