“Сонячне місто” завершило експертну оцінку несучої здатності дахів будівель

У нас – добра новина. Насправді, їх набагато більше ніж ми можемо написати тут – активна підготовка до старку кооперативного спільнокошту дає про себе знати. В процесі роботи для нас важливо максимально убезпечити інтереси інвесторів. Ми говоримо про інвесторів тому, що майбутні члени кооперативу – це  інвестори. І ми зобов’язані приділяти увагу ефективному використанню їх коштів та успіху всього проекту.

Директор компанії PDM Engineering Станіслав Мельник із підписаним актом виконаних робіт на розрахунок несучої здатності конструкцій
Фотографія експертних висновків стосовно несучої здатності будівель на яких “Сонячне Місто” збирається ставити електростанції

Тому ми приділяємо значну увагу технічній підготовці. І ось минулого тижня завершився важливий її етап – оцінку несучої здатності конструкцій муніципальних будівель на яких “Сонячне Місто” встановлюватиме сонячні електростанції. За розрахунками наших підрядників – компанії PDM Engineering кожна із будівель витримує усі навантаження, що створюються в зв’язку із встановленням сонячних електростанцій. Із самими висновками можна ознайомитись за цим посиланням.

Це дозволяє нам найближчим часом підписати договір оренди дахів із балансоутримувачем – славутицьким комунальним підприємством “Агенція регіонального Розвитку”.

На фото – директор компанії PDM Engineering Станіслав Мельник із підписаним актом виконаних робіт та надані ним висновки про розрахунок несучої здатності будівель.

Залишити відповідь

Scroll to top