Сонячне Місто зібрало заплановану на вересень суму

Ми досягли одного із найважливіших етапів нашої роботи наступного тижня ми закуповуємо сонячні панелі для кооперативної СЕС у Славутичі.

За місяць ми зібрали необхідну суму для закупівлі першої частини обладнання на початку наступного тижня «Сонячне Місто» оплатить фотовольтаїчні модулі для нашої майбутньої сонячної електростанції.

Протягом цього часу до кооперативу приєдналось 43 нових члени, серед яких дві юридичні особи. Разом вони інвестували в майбутню сонячну електростанцію більше 1 700 000 гривень. Це енергетики, активісти, науковці, підприємці і кожен з них сприяє нашій спільній справі та рухає нас вперед.

Для нас такі результати джерело величезного натхнення. Вони на практиці демонструють, що поєднання інструментів спільнокошту та кооперації цілком підходять для фінансування місцевих проектів стійкого розвитку. А також втілюють принцип одного із засновників кооперативного руху Фрідріха Вільгельма Раффайзена: «Неможливе для одного можливе для багатьох» і означають відкриття української енергетики для багатьох малих інвесторів.

Не менше нас надихають наші партнери, підрядники. Усі ті, хто пропонує допомогу, професійні поради, підказки та цікаві умови розрахунків за свої товари та послуги. Про них ми ще напишемо окремо, а поки святкуємо один з найважливіших етапів нашої краудфандингової кампанії

На цьому ми не завершуємо залучення членів кооперативу та збір коштів, а лиш розпочинаємо новий важливий етап проекту та продовжуємо йти вперед ще впевненіше.

Тож долучайтеся до нашої спільноти і ставайте співвласником сонячної електростанції!

Scroll to top