Сонячне Місто офіційно прийняло 48 нових членів до кооперативу

28 вересня на загальних зборах ми прийняли до енергетичного кооперативу «Сонячне Місто» перших 48 учасників краудфандингової кампанії. Всі вони приєднались до кооперативу, придбавши паї та подавши документи необхідні для вступу.

За місяць краудфандингової кампанії до нас долучилося 48 нових членів кооперативу (46 фізичних та 2 юридичні особи). Ми радіємо, що зібрали спільноту дуже різних і цікавих людей: підприємців, енергетиків, науковців, активістів та навіть громадську організацію та компанію-девелопера в енергетичному секторі.

Разом вони придбали 123 паї, тож завдяки їхнім внескам кооперативу вдалося зібрати понад 1,8 млн гривень для нашої сонячної станції. Такий результат дозволив нам вже цього тижня замовляти сонячні панелі – і вже протягом наступного місяця ми розпочнемо встановлювати нашу спільну сонячну електростанцію у Славутичі.

Члени кооперативу не тільки інвестують кошти у проект, вони можуть активно приймати участь у зборах кооперативу, долучати нових членів до «Сонячного Міста» та приймати інші важливі рішення, адже кооперативи – це про людей, які працюють разом.

Тож вже у жовтні новоприйняті члени «Сонячного Міста» зможуть голосувати під час наступних зборів. Ми будемо збиратись, щоб прийняти тих, хто зараз купує паї та подає документи, адже з часу проведення зборів ще шестеро людей долучилось до проекту.

Приєднуйтесь до спільноти «Сонячного Міста» і ставайте інвесторами у відновлювану енергетику разом з нами!

Scroll to top