Обладнання для Сонячного Міста вже їде у Славутич

Сьогодні перша частина обладнання для сонячної електростанції вирушила з Чехії прямісінько у Славутич. Вже цієї п’ятниці вони прибудуть до Славутича на місце монтажу.

Інвертори – пристрої, які перетворюють постійний струм, згенерований фотовольтаїчними елементами (сонячними панелями) на змінний струм, який може прийняти електромережа. Інвертори Huawei загальною потужністю 200 кВт – два пристрої HUAWEI  SUN2000-40 KTL потужністю 40 кВт і два – HUAWEI SUN2000-60 KTL MO потужністю 60 кВт. Їх оперативно доставляє кооперативу компанія «Атмосфера» – наш надійний партнер з постачання обладнання. Їм ми особливо дякуємо за швидкість роботи та вигідні умови співпраці.

Нагадаємо, що «Сонячне Місто» готується до монтажу трьох сонячних електростанцій у місті Славутичі з піковою потужністю 40 кВт, 40 кВт та 60 кВт.

Стати співвласником цієї сонячної електростанції і членом кооперативу «Сонячне Місто» можуть усі охочі, починаючи з мінімального внеску всього €550. Долучайтесь до інвестування у сонячну енергетику вже сьогодні

Scroll to top