Від сьогодні «сонячним» інвестором може стати кожен охочий!


Сьогодні ми розпочинаємо глобальну краудфандингову кампанію, під час якої кожен може інвестувати у сонячну енергетику і долучитися до енергетичного кооперативу «Сонячне Місто»! Отримати частку сонячної електростанції можна починаючи із дуже демократичної суми 15 000 гривень.

Ідея «Сонячного Міста» дуже проста ми встановлюємо сонячну електростанцію потужністю 200 кВт на трьох муніципальних дахах у Славутичі (Київська область). Її співвласникам стають усі члени кооперативу, які придбали паї. Вони ж отримують прибутки від продажу електроенергії за «зеленим тарифом». Інвестувати в «Сонячне Місто» все одно, що мати депозит у євро із відсотковою ставкою в 11%. Це можливо завдяки тому, що «зелений тариф» в Україні прив’язаний до курсу євро. Чистий річний прибуток на кожну інвестовану €1000 становитиме €137 (після сплати всіх податків). Це означає хороший термін термін окупності у 7 років (з урахуванням дисконтування). 

Крім того, «Сонячне Місто» це більше, ніж інвестиція. 5% з чистого прибутку кооперативу йтиме на проекти, спрямовані на розвиток Славутича. Долучитись до кооперативу можна через наш сайт, здійснивши 5 простих кроків. Усі деталі ви також можете знайти у нас на сайті, проте якщо у вас залишаться запитання до нас сміливо контактуйте з нами за допомогою контактної форми або пишіть нам на Facebook.

Scroll to top