Презентація «Сонячного Міста» у Києві

11 вересня «Сонячне Місто» проведе презентацію, під час якої можна буде дізнатись про економіку, організацію, плани та вступ у муніципальний енергетичний кооператив «Сонячне Місто».

Презентація проекту відбудеться 11 вересня о 19:00 в Освіторії (вул. Московська, 8Б м. Арсенальна).

Щойно ми відкрили можливість інвестувати у «Сонячне Місто», до нас з'явилось багато запитань щодо проекту: про принцип роботи кооперативу, бізнес-модель, особливості входу та виходу з кооперативу, особливості роботи самої сонячної станції, чи буде кооператив отримувати прибуток за поточним «зеленим тарифом» тощо. Ми вже провели вебінари для ранніх пташок, а 5 вересня о 19:00 відбудеться вебінар для усіх охочих. Але оскільки кооперативом цікавиться все більше людей, ми вирішили провести презентацію у Києві. 

Проект презентуватимуть голова кооперативу Андрій Зінченко та мер Славутича Юрій Фомічев, які розкажуть:

  • про модель роботи кооперативу: хто і як може вступити у кооператив, які особливості виходу з нього, як оформити заяву на вступ та на який рахунок перераховувати кошти;
  • бізнес-план «Сонячного міста»: як і від кого нам надходитимуть кошти, скільки і яких податків ми платитимемо, чи буде кооператив отримувати прибуток за поточним «зеленим тарифом»;
  • про сонячну електростанцію: як і коли ми її будувати, які панелі будемо використовувати, які строки завершення будівництва чи зможуть члени кооперативу відстежувати генерацію.

Презентація відбудеться 11 вересня о 19:00. Реєстрація на презентацію вже закрита (зарезервовано всі місця). Слідкуйте за нашим сайтом та ФБ-сторінкою щоб дізнатись про наступні презентації та дивіться онлайн-трансляцію з сьогоднішньої презентації.

Scroll to top