Славутич та “Сонячне Місто” виграли в конкурсі Міністерства розвитку громад та територій

Завжди приємно вітати хороших партнерів із спільними перемогами. І цього разу перемога значна – наприкінці минулого тижня Міська Рада Славутич виграла 1ше місце в конкурсі “Кращі практики місцевого самоврядування” від Міністерства розвитку громад і територій.

Проєкт із назвою “Створення муніципального енергокооперативу у Славутичі для будівництва сонячної електростанції шляхом спільнокошту місцевих мешканців” переміг у щорічному конкурсі Міністерства у категорії “Формування безпечного, комфортного та привабливого життєвого середовища”. Відзнаки отримав Міський Голова Славутича Юрій Кирилович Фомічев

Для “Сонячного Міста” це дуже важлива відзнака. Ми дуже вдячні дружній спільноті Славутича та людям, які рухають її вперед, адже без їх зусиль нічого б не було. Саме тому ми часто називаємо себе муніципальним енергетичним кооперативом – бо такі проєкти завжди створюються та існують у взаємодії з місцевими громадами та людям, що творять їх.

Ми ще раз вітаємо наших партнерів із чудового міста Славутича. І дуже радимо відвідати Славутич та переймати їх досвід роботи із новими проєктами, ідеями, не боятися пробувати і перевинаходити звичні для нас речі та способи взаємодії. Щиро вдячні Міністерству розвитку громад і територій за визнання.

Scroll to top