Ми спростили долучення юридичних осіб до «Сонячного Міста»

Тепер стати членом «Сонячного Міста» юридичні особи можуть настільки ж легко, як і фізичні. Наша команда створила для них спеціальну форму, до доступна за посиланням.

Усі документи юридичні особі можуть подати саме через цю форму: достатньо лише заповнити заявку на вступ, оплатити паї, додати відповідний документ, який надає право представляти організацію, та свідоцтво державної реєстрації.

Спершу ми орієнтувались на те, що членами кооперативу будуть в основному фізичні особи. Однак, коли до кооперативу захотіли приєднатись ГО «Добра Воля» та наші друзі з компанії «Авенстон», ми зрозуміли, що потрібно створити зручний інструмент для реєстрації юридичних осіб.

До нас уже долучилася харківська громадська організація «Добра Воля»:

«Проект унікальний своєю прозорістю та кооперативною системою, що дозволяє кожному охочому долучитися до суспільно корисної справи. Також для нашої організації це вигідний варіант прибутку на довгі роки, оскільки він прив`язаний до євро, що робить його стабільнішим,» – розповідає голова «Доброї Волі» Артем Костецький.

Таким чином організація використовує «Сонячне Місто», як можливість для ендавменту, тобто як додаткове джерело фінансування.

Scroll to top